Arjan van Niel

Arjan is gespecialiseerd in het vennootschaps- en contractenrecht. Arjan heeft verschillende cliƫnten begeleid bij (internationale) fusies, overnames en joint-ventures, alsmede cliƫnten geadviseerd met betrekking tot algemeen verbintenisrechtelijke en vennootschapsrechtelijke kwesties, herstructureringen, corporate governance vraagstukken en private equity gerelateerde investeringen.

Arjan is in 2012 (cum laude) afgestudeerd in het ondernemingsrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam en heeft daarna als advocaat bij NautaDutilh gewerkt. Na zijn dienstbetrekking bij NautaDutilh heeft Arjan achtereenvolgens als advocaat bij Van Doorne gewerkt en daarna als zelfstandig gevestigd (interim) advocaat. In 2018 heeft Arjan de Grotius specialisatieopleiding Fusies en Overnames succesvol afgerond.

Arjan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


arjan@kraftadvocaten.nl

+31 6 10 23 54 89

LinkedIn